Logo Cal Garriga

Els nostres productes

Sent l'exquisidesa dels nostres productes carnis
A la nostra carnisseria – xarcuteria, l’elaboració dels productes és un procés artesanal i meticulós. Selecionem les millors matèries primes de proximitat i utilitzem tècniques tradicionals per garantir productes únics i saborosos. Realitzen talls precisos i cuidem cada detall en el procés de curació dels embotits. A més, oferim plats preparats casolans amb ingredients frescos i naturals, evitant additius i conservants. El nostres compromís està en oferir-te un producte fresc de qualitat que provingui del nostre entorn proper (km 0). Utilitzem tots aquells ingredients que tenim a l'abast.

Els nostres productes

Descobreix el nostre llegat artesanal en cada mos.

Icona elaboració pròpia

Elaboració pròpia

Sent l'exquisidesa dels nostres productes carnis tradicionals elaborats amb passió i mestratge, un autèntic delit per al teu paladar.
Icona de Benestar Animal

Benestar Animal

Treballem amb granges catalanes i professionals de la ramaderia amb una llarga trajectòria en el sector, assegurant condicions òptimes per a la seva criança.
Icona de Plats cuinats

Plats cuinats

En els nostres fogons, despleguem l'art de la cuina amb mestratge, utilitzant temperatures precises que aconsegueixen una cocció suau i prolongada.