Logo Cal Garriga

Carnissers - Xarcuters des de 1910

Des de 1910 al teu costat

El nostre compromís és amb tu. Et volem fer sentir com a casa i que reconeguis com a teu tot el que nosaltres preparem. El nostres compromís està en oferir-te un producte fresc de qualitat que provingui del nostre entorn proper (km 0). Utilitzem tots aquells ingredients que tenim a l'abast. El nostre compromís està en el servei. Gaudeix de la nostra botiga com si es tractés de casa teva. Et sempre molt benvingut.

Una llarga història, un gran ofici.

L'aventura comerciant de Can Garriga va iniciar-se l'any 1910 dirigida per l'avi Pepet Garriga i la Mercè. Van obrir una botiga de poble que poc a poc va anar creixen fins que es va fer necessari construir una granjar per poder garantir la qualitat i la bona qualitat de la carn de porc i vedella.
El Josep i la Pepita van continuar un negoci molt més especialitzat en la venta de carn fresca i la elaboració de productes derivats de la matança, productes que anaven des de les botifarres de pagès fins als bulls i les catalanes trufades o també fuets, somaies i altres.
El negoci ha anat passant a la següent generació mantenint el mateix esperit per la feina ben feta i per la proximitat al client. És un orgull per nosaltres mantenir clients que fa més de cinquanta anys que confien amb nosaltres.
Actualment el negoci s'ha moderitzat, escoltant sembpre els desitjos del client, que ens demana un producte de qualitat amb la garantia de ser saludable i ben treballat. Per això nosaltres hi posem tot l'esforç per aconseguir la teva satisfacció.

Els nostres productes

Plat de Rellomillo de porc

Carnisseria

Diferents tipus de botifarres

Elaborats cuits

Taula de llangonissa

Embotits

Mandonguilles crues i altres

Plats preparats

Subscriu-te al nostre newsletter

Promocions - Novetats - Ofertes